Wordt jij lid van onze vereniging? Meld je nu aan!

Red Stars streeft ernaar om tafeltennis voor iedereen op ieder niveau mogelijk te maken. Van jeugd tot senioren, tafeltennis is een sport voor iedereen. Elk lid, ongeacht leeftijd, krijgt een perfecte keuze tussen verschillende trainingsgroepen. Bij Red Stars heb je de mogelijkheid om, naast breedtesport, de keuze te maken voor prestatiesport. Behoor jij nou echt tot de beste? Dan bieden wij jou een topsport programma aan!.

Bij Red Stars heeft elk lid de keuze tussen verschillende trainingsprogramma's, waarbij de wensen naar individuele programma's altijd kunnen worden bekeken. Op deze pagina staan enkele trainingsgroepen of activiteiten die plaatsvinden binnen onze vereniging. Wil jij kennismaken met onze vereniging? Of wil jij jezelf doorontwikkelen als speler bij Red Stars? Wij informeren je graag naar al onze mogelijkheden! Loop eens binnen of mail naar: technischecommissie@redstarsvenray.nl

Image

Kids Actief

Een plezierige manier met verschillende sporten om kennis te maken. Uiteraard is tafeltennis een van de sporten die aan bod komen.
Image

Jeugd & Seniorentrainingen

Zowel recreatief als prestatieve trainingen voor jeugd en senioren op meerdere dagen in de week, met trainingen voor landelijke en divisiespelers.

Image

Recreantentrainingen

Verschillende trainingsgroepen met allen een andere insteek. Vitaliteit, gezondheid maar vooral gezelligheid komen aan bod.

Image

Fifty Fit

Lessen gericht op het verbeteren of behoud van uw conditie en beweeglijkheid door middel van tafeltennisoefeningen, op ontspannen, plezierige én verantwoorde wijze.
Image

RTC & TT4ALL

Een para-sporter met recreatieve, prestatieve of topsport ambities? Red Stars bied een Regionaal Trainingscentrum voor jou als sporter!
Image

Individuele mogelijkheden

Wil jij als speler nog meer bereiken? Dan kunnen wij jou daarbij helpen! Wij bieden jou alle mogelijke ondersteuning.

Charme Deco Interieurontwerp en advies
Van Oost Scheepsreparatie
Aandachttrekkers
Game11
Sponsorkliks
Poels Janssen
Summa
Plus Judith en Guido van Dijck
Rijschool Herens
Veiliger sportklimaat
Cor Paint
Inalfa
DAL