Bij onze vereniging heb jij als lid verschillende mogelijkheden om competitief te spelen. Op zowel doordeweekse dagen als in het weekend bieden wij je de mogelijkheid om naast de gebruikelijke trainingen ook in wedstrijdvariant aan te treden.

Op zaterdagen spelen zowel jeugdleden als senioren de NTTB competitie. Met ongeveer 12-15 teams per seizoen spelen wij als vereniging mee in deze competitie, waarbij we divisieteams, landelijke teams, maar ook regionale teams hebben die elke zaterdag ieder op hun eigen niveau staan te tafeltennissen.

          
Naast de zaterdagcompetitie bestaat er ook een "recreantencompetitie". Deze competitie wordt doordeweeks op verschillende dagen gespeeld volgens het Daviscup principe. In teams van vier speel je tegen andere verenigingen in de buurt, wederom op eigen niveau. Op dit moment hebben wij vier recreantenteams, allen met ongeveer 5-8 leden.

Ben jij al lid van een andere vereniging, maar wil je toch graag competitie spelen voor Red Stars? Dat is mogelijk! Wij staan altijd open voor een gesprek.

Competitieschema en uitslagen

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Charme Deco Interieurontwerp en advies
Van Oost Scheepsreparatie
Aandachttrekkers
Game11
Sponsorkliks
Poels Janssen
Summa
Plus Judith en Guido van Dijck
Rijschool Herens
Veiliger sportklimaat
Cor Paint
Inalfa
DAL