Lid Worden?

Een club voor u?

Naast de seniorenteams die het goed doen op een behoorlijk hoog niveau heeft TTV Red Stars een groot aantal jeugdleden. Op dit moment zijn dit er ongeveer 60, en dit aantal stijgt met het jaar. Jeugdleden zijn belangrijk en daarom zetten wij ons ook erg in voor de jeugd. Het hele jaar door worden er allerlei activiteiten georganiseerd door onze jeugdcommissie. Zo zijn er verschillende toernooien en gaan we regelmatig een dagje uit. Denk hierbij aan bowlen, een dagje pretpark, zwemmen, schaatsen etc. De senioren worden bij ons ook niet vergeten, hiervoor is een activiteitencommissie opgericht die zorgt voor leuke activiteiten naast het tafeltennis.

TTV Red Stars heeft fanatieke trainers die graag iedereen naar een hoger niveau willen brengen. Elk jaar speelt minstens één jeugdteam op landelijk niveau en dit geldt ook voor de senioren. TTV Red Stars is een club die er alles aan doet het jou naar je plezier te maken op een sportieve en leuke manier!

Nog niet overtuigd?

Als je nieuw bij TTV Red Stars binnenkomt mag je vier tot vijf weken gratis meespelen. Jeugdleden zullen in eerste instantie terecht komen in een beginnersgroep. Seniorleden kunnen kiezen tussen vrijblijvend een balletje slaan of meedoen met de seniorentraining.

Als je lid wilt worden, dan kun je een aanmeldingsformulier invullen. Dit formulier kun je verkrijgen bij ons in de hal. Het ingevulde formulier kun je dan weer inleveren bij een van de aanwezige trainers. Ook kun je een aanmeldingsformulier hier digitaal invullen op de site. Het lidmaatschap van TTV Red Stars houdt in dat je onbeperkt toegang hebt tot de club op de dagen dat er vrij gespeeld wordt, en training wordt gegeven. De hoogte van de contributie is na te vragen bij de trainers of te vinden op de website.

Lijkt het jou leuk ook een keer een balletje te slaan? Kom dan een keertje kijken tijdens onze trainingen. Voor de jeugd is dit op maandag en vrijdag van 18.00 tot 19.30 uur. Voor de senioren is er gelegenheid om te kijken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag vanaf 20.00 uur.

Contributie

Basislidmaatschap senioren  € 64,80 / halfjaar
Basislidmaatschap junioren  € 49,20 / halfjaar
Competitiebijdrage senioren  € 24,50 / halfjaar
Competitiebijdrage junioren  € 16,20 / halfjaar
Reiskosten competitiespelers  € 12,50 / halfjaar
Bondscontributie NTTB  € 18,70 (wordt eenmaal per jaar aan begin jaar of bij aanmelding in rekening gebracht)
Competitiebijdrage recreantencompetitie Noord-Limburg  € 3,00 / seizoen

Aanmeldingsformulier

Bent u geinteresseerd en wilt u zich graag aanmelden voor onze vereniging? U kunt het aanmeldingsformulier als PDF downloaden: Aanmeldingsformulier TTV Red Stars. Of vul dan het onderstaande formulier in:

Voornaam*

Achternaam*

Geboortedatum*

Geslacht*
manvrouw

Straat & huisnummer*

Postcode & Woonplaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Indien aspirant lid jonger is dan 18 jaar:

Naam ouder/verzorger

E-mail ouder/verzorger

IBAN-nummer*

Naam rekeninghouder*

Alle velden gemarkeerd met '*' zijn verplicht

Kijk hier voor de ‘algemene voorwaarden lidmaatschap’.