Tafeltennissers I.S.B.V. Venray e.o. naar Weert.

webmaster isbv

TTV Zuiderhuis/Megacles uit Weert heeft op zondag 25 november 2018 haar jaarlijks Para ranglijsttoernooi georganiseerd. Traditioneel werden ook de deelnemende tafeltennissers van de Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. bij aankomst verwelkomd met Limburgse vlaai en een kopje koffie. Vervolgens brandde vanaf 10.00 uur de strijd in de verschillende klassen los.

Stephan van Bergen kwam uit in klasse 3. Hij werd al snel uitgeschakeld. Ook in troostronde lukte het niet, waardoor hij slechts 6 punten behaalde.

Hetzelfde overkwam Kelly Creemers in klasse 4, die na in de troostronde op 11 punten bleef steken.

Antonio Bovee speelde in deze klasse een uitstekend toernooi. Hij leverde een knappe prestatie door 5 van de 6 poulewedstrijden te winnen. In de winnaarsronde verloor hij helaas zijn eerste partij. In de strijd om de 3e en 4e plaats toonde hij zijn goede winnaarsmentaliteit door die wedstrijd met 3 -2 te winnen. Hij beloonde zichzelf daardoor met de 3e plaats en maar liefst 24 punten.

In klasse 5 wist Wilbert Litjens niet te overtuigen en moest zich na de troostronde tevreden stellen met slechts 6 punten. In deze klasse behaalde Ankie Muijsers wel de winnaarsronde. Helaas verloor zij daarin meteen en vergaarde toch nog 15 punten.

Harrie Jacobs strandde in klasse 6 in de voorronde en behaalde na de troostronde slechts 5 punten.

Annette Aerts leverde een geweldige prestatie. Zij wist niet alleen 4 poulewedstrijden te winnen. Ook de daaropvolgende tegenstanders werden allemaal verslagen. Zij werd terecht de nummer 1 in klasse 6. Daarmee verdiende zij 22 punten. Op de foto de trotse winnares.