Sjoeltoernooi in het MFC Brukske en bowlingtoernooi E.G.S. Eindhoven

webmaster isbv

Sjoelen
De Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. kan terugzien op een geslaagd sjoeltoernooi in het MFC Brukske op zaterdag 10 november 2018. Voor de eerste keer vond hier een wedstrijd plaats om de Limburg Bokaal 2018-2019 met 43 deelnemers uit heel Limburg en enkele gasten uit Noord-Brabant.
De 6 sjoelers van de I.S.B.V Venray e.o. konden helaas geen rol van betekenis spelen.
Dit gold ook voor kopman Mat Klaassens die, ondanks zijn prima gemiddelde van 132,00 in de klasse A niet verder kwam dan de 5e plaats.
Deze plaats was ook weggelegd voor Bas Pastors in de klasse H met een gemiddelde van 105,20.
Ondanks zijn knieblessure wist Jan Pijpers in de klasse I toch nog de 3e plaats te bemachtigen met een gemiddelde van 100,75. Vlak achter hem eindigde Marjan Litjens op de 4e plaats met een gemiddelde van 96,25.
In de klasse J kwam Piet Hermans niet verder dan de 3e plaats door zijn matige gemiddelde van 93,25. Leo Janssen eindigde op de 5e plaats met een gemiddelde van 90,90.

Bowlen
Met 13 bowlers heeft de I.S.B.V. Venray e.o. op zaterdag 10 november deelgenomen aan het jaarlijks terugkerende bowlingtoernooi van E.G.S. uit Eindhoven.
Er werd weer fel gestreden om de ereplaatsen.
In een sterk deelnemersveld wist Jan Theeuwen de 12e plaats te bemachtigen met 317 punten. Germy Joosten wist de pins ook goed te raken en dit leverde haar net als vorig jaar een fraaie 6e plaats op met een totaal van 379 punten.
Het vorig jaar ging Peter Rutten met de wisselbeker naar Venray.
Dit jaar was het Harrie Jacobs die veruit het sterkste was. Hij was de enige die meer dan 400 punten bij elkaar gooide. Zijn puntenaantal van 413 was goed voor de 1e plaats.
De overige bowlers van de vereniging konden geen rol van betekenis spelen.