NK Sjoelen 2019 & R.R.T. tafeltennistoernooi

webmaster isbv

Sjoelen.

Ook bij de 2e selectiewedstrijd in Sittard op 16 februari 2019 voor het NK Sjoelen 2019 over enige tijd in Barneveld hebben de sjoelers van de Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. weer uitstekend gepresteerd. Zij vielen allemaal in de prijzen.

In de klasse HerenB sjoelde kopman Mat Klaassens een mooi gemiddelde van 134,35 en dat leverde hem de 2e plaats op.

Bas Pastors zette in de klasse H zijn uitstekende vorm van de laatste tijd voort met een gemiddelde van 116,25. Dit werd beloond met de 1e plaats.

Marjan Litjens wist in de klasse I een 3e plaats te behalen met een gemiddelde van 95,25.

In de klasse J trok Piet Hermans deze keer aan het langste eind. Zijn gemiddelde van 98,90 was goed voor de 1e plaats. Hij bleef daarmee Leo Janssen ruim voor die 2e werd met een gemiddelde van 89,70.

Tafeltennissen.

Het eerste R.R.T. tafeltennistoernooi van 2019 op zondag 17 februari in Den Bosch werd heel goed bezocht. Er waren 35 deelnemers uit heel Nederland: Delft, Weert, Gilze, Veghel, Den Bosch en natuurlijk Venray.

De 7 tafeltennissers van de Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. veroverden samen 3 ereplaatsen.

In klasse 4 wist Antonio Bovee na een aantal zeer spannende wedstrijden beslag te leggen op de 1e plaats met 17 wedstrijdpunten. Kelly Creemers kwam tot 4 punten..

In klasse 5 was de finale een gevecht tussen teamgenoten Rahim Azdhari en Ankie Muijsers. Rahim kwam voor het eerst uit in deze klasse en toonde meteen zijn kwaliteiten. Ankie moest met 0 – 3 het hoofd buigen voor hem. Met zijn overwinning behaalde hij 21 punten, terwijl Ankie tot 19 punten kwam. In deze klasse kwam Wilbert Litjens niet verder dan 6 punten.

In klasse 6 sprokkelde Annette Aerts 11 punten bij elkaar en Harrie Jacobs 7 punten.